Onze diensten

C&K Shine is gespecialiseerd in verschillende diensten zoals glasbewassing, gevelreiniging en schoonmaken.

Offerte aanvragen

Glasbewassing

C&K Shine biedt u professionele glasbewassing verricht door ervaren glazenwassers. Onze werknemers beheersen de Nederlandse taal uitstekend en bieden advies op maat over de mogelijkheden die wij bieden.

U bent gegarandeerd tevreden over het resultaat en onze prijzen zijn net als uw ramen glashelder. Wij werken klantgericht en streven naar een perfecte glasbewassing.

Gevelreiniging

Tevens zijn wij gespecialiseerd in werkzaamheden met betrekking tot gevelreiniging. Onder gevelreiniging kunt u het verwijderen van vervuiling van gevels verstaan. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Al deze vervuiling verwijderen wij met de beste technieken, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet.

Schoonmaakservice

Schoonmaakservice is naast glazenwassen onze expertise. Uw ruimte wordt op een professionele manier tot in de kleinste hoekjes schoongemaakt en bijgehouden.

Wij helpen u graag verder, in een vrijblijvend gesprek telefonisch of op locatie bieden wij u graag een schoonmaakplan op maat aan.

NIEUW: NITOCoat

Sinds kort zijn wij ook gespecialiseerd in NITOCoat, Dé innovatieve renovatie coating voor o.a. Metaal, Kunststof en Trespa.

Meer informatie

Waarom C&K Shine

  • 7 dagen per week beschikbaar
  • Tot ruim 15m hoogte werken zonder hoogwerker (4 etages)
  • Geen verplaatsingen van ladders en/of hoogwerker nodig
  • Een scherpe prijs voor hoogwaardige kwaliteit